13 medalles pels arquers Tir Arc Olesa al català Round 900.  Fotos. Resultats.

Aquest cap de setmana dies 11 i 12 d’octubre es va celebrar al Castell de Montjuïc XI campionat de Catalunya Round 900 i 1er Para-Archery amb II Trofeu Jordi Adell que va tenir la participació 106 esportistes, entre ells, 11 del Tir Arc Olesa, que assoleixen 7 títols de campions, més 3 medalles de plata i 3 de bronze.

Les dues jornades realitzades els arquers i arqueres de Tir Arc Olesa demostren el seu potencial aconseguint 7 títols de campions. . Els arquers arc recorbat Para-Archery Hector Garcia aconseguia el títol de campió amb 619 punts, el veterà JL. Amador va ser doble medallista, bronze en  la categoria veterà absoluta al sumar 740 punts  i a les sèries 234/251/255 i en Para-Archery es proclama campió,, en arc compost Jesús López es el campió amb 843 punts. Categoria cadet, Jaume Abayà es 2n classificat amb 796 punts -256/262/278. En infantil Bran Rodríguez es el campió amb 750 punts i medalla de plata Nil Saumell 687. En categoria benjamí femení. En arc compost sènior, Manel Souto es subcampió amb 858 punts. En veterà Basili Garcia nou titol de campió amb la marca 864 i a les sèries 280/294/. En categoria júnior, Guillem Figueres es el guanyador amb 813 punts.