Aina Pla medalla d'Or i la millor a Madrid en la lliga nacional

Aina Pla arquera de Tir Arc Olesa és proclama campiona en la 2a jornada de lliga nacional per cadets i menors que s’ha celebrat en Madrid on Aina Pla ha estat la millor catalana arribant a la final que va estar molt centrada i domina a la balear Niura Barakhova amb un clar resultat de 6/0 i se proclama campiona. Resultats. Fotos.

Aina Pla mostra a Madrid la seva evolució després de deixar enrere a la millor arquera l’andalusa Leire Fernández que s’imposa Aina amb una fletxa de desempat, un 10 d’Aina per un 9 Leire. En semifinal Rocio, altra andalusa en el seu camí, una ajustada eliminatòria dona el resultat 6/4 per la nostra representat arribant a la gran final.  En categoria cadet també destacar a Bran Rodríguez que se situa entre els 17 millors en sumar 556 punts i tot caure en les eliminatòries de 1/16 de final amb un dels favorits el balear Denis Cristea. Júlia Galera continua treballant per millorar la confiança que cada dia està més a prop.                                                               

La resta de catalans presents destacar en individual categoria cadet femení la millor hi ha estat Maria Pitarch que perd la medalla de bronze per 6/0. Per equips, Catalunya 3a en cadet mixtes amb Elia Canales i Pablo Mercader i en individuals  Elia Canales cau eliminada en 1/8 de final i Alba Ortega en 1/16. Pablo Mercader no pot davant Fernández de Castella i Lleó que s'imposa 6/0.

 

NOTICIES: