Julia Galera campiona d'Espanya

Júlia Galera és proclama campiona d'Espanya categoria menors de 14 anys després de guanyar a l'asturiana Alba Reigosa Diaz en una final molt disputada amb triomf final per Júlia que domina 6/2 i guanyar la medalla d'Or. Aina Pla recull diploma obtingut a ser 3a al Ranking nacional. Resultats. Fotos.

A la fase de classificació Júlia Galera va ser la 1a classificada amb 650 punts i dues sèries regulars de 325 punts. En les eliminatòries i a 1/16 de final Galera guanya 6/0 a Teresa de València. En 1/8 de final s'imposa a Piñon de Galícia per 7/1. Supera a les andaluses en 1/4 de final 6/0 a González i De Guzman 7/1 en semifinal. En la gran final amb puntuacions dignes de campiona aconseguia derrotar a l'asturiana Reigosa per un clar 6/2 i penjar-se la medalla d'Or com a campiona d'Espanya categoria menor de 14 anys.

Altres companys de club que també participen: Aina Pla recull el diploma obtingut a ser 3a en el Ranking nacional i a la fase prèvia  Pla és 5a amb 617 punts (309/308). En les eliminatòries Pla guanya 6/4 Sandra de Castella i Lleó amb un final d'infart i cau sorprenent davant l'andalusa De Guzmán per 3/7. Clara Soberbio és la 25a amb 507 punts i (272/235) a les sèries en la 1a ronda no pot amb Jimena de Ct. Lleó que domina 6/0.  En jornada de tarda arriba l’hora de Bran Rodríguez en categoria cadet. No ha tingut la millor tarda. Ha començat molt bé i al tram final d’aquesta sèrie ha clavat dues fletxes a la diana del costat i ha perdut la concentració. Després del descans, intentant recuperar la confiança i millorar aquesta segona sèrie, però insuficient, i en sumar 509 punts lluny de les eliminatòries.   eliminatòries.                                                                                                                                                                                                                      La resta de catalans destacarÈlia Canales guanya el doble campionat d'Espanya,  en individual i per Autonomies amb Catalunya i el seu company Pablo Mercader. Èlia Canales domina la fase prèvia categoria cadet amb 636 punts. I s'imposa en la final 6/2 a Maria Arranz de Castella i Lleó. 6a classifcada Maria Pitarch 604 punts, 26a Maria castro i 29a Alba Ortega. En nois, Pablo Mercader 12 amb 628 i 46è Victor Delgado 532 punts.                                                                                                                                                                                                                         Destacar que Catalunya aconsegueix en cadets dues medalles, una d'Or en mixta amb Elia Canales i Pablo Mercader i altre medalla de bronze a ser 3a amb Elia, Pablo i Maria Pitarch. En menors son 7es Júlia Galera, Aina Pla i Clara Soberbio.

 

 

 

NOTICIES: