Trofeu Mercè Esportiva - Copa Femenina

Aquest passat diumenge dia 4 d’octubre va celebrar-se al fossat del Castell de Montjuïc el tradicional Trofeu Mercè Esportiva - Copa Femenina, on les úniques participants són dones. Aquesta competició està exclusivament dirigida a elles per tal de reconèixer la tasca tan important que desenvolupen en la nostra societat i, particularment, en l'esport.

NOTICIES: 

Campionat d'Espanya i Lliga Espanyola de camp 2020

El passat cap de setmana del 26 i 27 de setembre va celebrar-se a Àvila el Campionat d’Espanya i última jornada de la Lliga Espanyola de Camp. La Marta Gimeno va ser l’encarregada de representar el nostre club, a la categoria arc sènior nu, en aquesta competició. Pel que fa al Campionat, la Marta obtingué 266 punts, quedant així en 4a posició però essent eliminada en vuitens de final, de forma que finalitzà el campionat en 7è lloc.

NOTICIES: 

Podi a la 3a jornada de Lliga Nacional RFETA de Camp

El cap de setmana passat va celebrar-se a la localitat asturiana de Los Valles la 3a jornada de Lliga Nacional RFETA de Camp. L’encarregada de representar al TAO va ser la nostra companya Marta, que va finalitzar en tercera posició, a només 5 punts de la segona classificada. Moltes felicitats!! Poc a poc es retrobaran les sensacions!!

NOTICIES: 

Segona concentració del PNTD amb arquers nostres

 

 

L'últim cap de setmana de novembre,  va celebrar-se a Xest, València, una jornada de tecnificació organitzada pel PNTD (Programa Nacional de Tecnificación Deportiva) per a la segona línia, és a dir, per tots aquells joves esportistes amb potencial. Dos dels nostres arquers, Ainara i Pablo, ambdós de la categoria de menors de 14 anys durant la temporada passada, van ser escollits per anar-hi. Felicitats, nois!! Us ho mereixeu!!

NOTICIES: 

Pàgines

Subscriure a Tir Arc Olesa RSS