Set esportistes de Finques Olesa guardonats a la gala de l'esport a Olesa

Set arquers de Tir Arc Finques Olesa reconeguts a la Gala de l'Esports que es va celebrar el 19 de març a la Casa de Cultura d'Olesa on van estar reconeguts els esportistes dels nostres club.  

Els joves que van estar guardonats com a campions de Catalunya van ser:  Guillem Figueres com infantil i aleví. Marc Altarriba com infantil  al round 900. En la categoria júnior Arnau Campderrós pel campionat de Catalunya de sala.

En sènior, els arquers discapacitats Francesc Sànchez i Agustin Cubero. En sèniors absolut: Joan Valls i Manel Souto. La femenina Charo Reyes va ser guardonada per la medalla al campionat d'Espanya d'arc estàndard.

Per tercer any consecutiu l'Ajuntament d'Olesa ha organitzat un acte de reconeixement públic a tots aquells esportistes olesans que al llarg del passat 2009 destacaven en les respectives disciplines esportives. Per tercer any consecutiu doncs, moltes cares conegudes d'esportistes de reconegut prestigi però també agradables sorpreses provinents d'una prolífica cantera olesana que any rere any no para de créixer. L'acte el va presidir l'alcaldesa Magda Graells i Joan Soler coam a regidor d'esports.