fotos. Sant Joan Despí acull el trofeu de Festa Major amb una participació de cinquanta arquers on els olesans van pujar al podi, Manel Souto en compost i en recorbat Joan Alcoverro i Sergio Llamas.

Manel Souto en arc compost assoleix la primera posició amb un total de 652 amb dues sèries molt competitives i regulars 324-328 que a Souto li van fer pujar al més alt del podi mostrant les seves condicions.

En arc recorbat, Joan Alcoverro s'imposa al seu company de club Sergi Llamas per 16 punts i aconseguien la primera i segona posició. Alcoverro va sumar 485 en les sèries 265-220 on la baixada física ho va notar a les últimes 32 fletxes. Sergio Llamas va aconseguir 469 punts en 285-184 , una segona serie que el trencament del "cliker" li va condicionar millorar la primera sèrie, quan ho va solucionar no va tenir temps per recuperar-se