fotos. classificacions. Terrassa acull el Campionat Catalunya Round 900 a l'aire lliure que va tenir molt bona participació. Els arquers de Finques Olesa aconseguien sis títols de campions de Catalunya i dos nous records catalans.

A la categoria sènior en arc compost Manel Souto es proclama campió mantenint un gran nivell després de sumar 868 punts i a les series 286/284/298 en distancies de 60/50/40 metres. Souto guanya la medalla de l'UFEC al sumar la màxima puntuación absoluta al campionat i també guanra el Ciutat de Terrassa. En arc recorbat Carlos Rey aconseguia la medalla de bronze al ser tercer classificat.

En les categories de base, destacar Ruben Elies -Júnior que es proclama campió de Catalunya i assolir el nou record català en 722 punts -dotze punt més que el record anterior-.  En categoria cadet, Marc Altarriba assoleix  un nou record de Catalunya ii es proclama campió amb la brillant puntuació 817 punts polvoritzant el record anterior en 74 punts. Altarriba també té l'actual record infantil en 843 punts. Osmairy Rodriguez també puja al podi a la segona posició. Destacar també els campionats de Catalunya aconseguits per: Guillem Figueras en infantil, Alba Ubach en categoria aleví femení i de Jaume Abayà en masculí i Cristian Elias a la mateixa categoria aconseguia la medalla de bronze.