A l'Estació del Nord a Barcelona es celebra la segona jornada de sala valedor per la lliga catalana i nacional postal, que va tenir una brillant participació a prop dels 100 arquers. Carlos Rey entre els millors. resultats:   fotos

Els components del Tir Arc Olesa va ser escassa participació en la modalitat d'arc recurvat amb tan sol 3 arquers on cal destacar a Carlos Rey que sumava 532 punts i dues sèries 262/270 tot i no tenir un bon dia es situava tercer en aquesta jornada. Darrera de Rey i a tan sol 7 punts es situa Joan Alcoverro que aconseguia 525 punts 258/267. Referent a Domenec Paloma, únic discapacitat participant a Barcelona va assolir 416c punts amb u doblet de 209 punts a les dues sèries.

La propera competició, campionat de Catalunya absolut i Para-Archery de sala que es celebra a Andorra el 15 de gener 2011.