Aquest cap de setmana a Olesa els dies 26-27 de març ens vista Antonio Muñoz -entrenador nacional de tir amb arc per persones amb discapacitat- . Farà un curs intens de tecnificació a tots els arquers catalans sota la mirada del coordinador català Joan Valls.

Tir Arc Olesa amb el suport FCEDF organitzant les activitats que es portaran a terme al camp municipal Agustí Valls a Olesa de Montserrat amb dues jornades intenses de treball. Dissabte a les 9'30 h fins 13 h sessions practiques i tècniques. Hotel Barceló a St Esteve Sesrovires per la tarde, seccions de teórica. Jornada de diumenge jornada intenses de matí i tarde. Aquest seran els participants: Sergio Llamas, Agustín Cubero, Jesús Valladolid, Marta Alarcon, Jordi Julià, Eugeni Fernández, Eduard Estevez, Jesús Martínez i Domènec Paloma.