El diumenge va finalitzar el curs de tecnificació que va dirigir Antonio Muñoz -entrenador nacional de tir amb arc- als esportistes catalans del tir amb arc adaptat . El Camp de tir municipal i les instal·lacions de l'hotel Barceló van ser les seus del curs de tecnificació. Vuit esportistes i tècnics catalans van treballar el les dobles sessions de matí i tarde en dissabte i diumenge. fotos

Antonio Muñoz va basar el curs en quatre blocs de treball: 1a jornada, al camp de tir, revisió i proves de material esportiu. Anàlisis de la tècnica individua, gravacions de vídeo. En jornada de tarde a Sant Esteva Sesrovires es porten a terme aspectes teòrics, treballs d'entrenaments i competicions més regulació material esportiu.

El diumenge la pluja va ser protagonista i es celebra tota la 2 jornada a Sant Esteve. Test de controls  'aprofitament dels entrenaments en el treball tècnic, físics i conclusions tècniques finalitza aquesta concentració amb una forta estima dels esportistes i tècnics valorant positivament aquestes jornades que han estat molt profitoses per a tots.

Participen al curs de tècnificació: Sergi Llamas, Agustín Cubero, Jesús Valladolid, Eugeni Fernández, Jesús Martinez, Jordi Julià, Domènec Paloma. Els tècnics: Joan Valls, Manuel Llamas, Antonia Palou i Belen Peña.El curs va ser a carreg d'Antonio Muñoz -Cantabria- ques entrenador nacional de tir amb arc i entrenador de l'equip  acional paralímpic.

Agrair a la FCEDF i al club Tir Arc Olesa   per tot el suport donat per facilitar aquesta concentració de tècnificació a Catalunya.