Comença la recta final pel campionat XIV Vila d'Olesa i Provincial de Barcelona aire lliure, que es celebrara els dies 7 i 8 de maig al camp de tir municipal Agustí Valls on s'espera una gran participació dels millors arquers catalans.      INSCRIPCIONS

En jornada de dissabte dia 7, es portaran a terme el Provincial de Barcelona per les modalitats d'arc Long-Bow, Tradicional, Arc NU i Estàndard SE.  En aquesta mateixa jornada de dissabte per les categories d'arc recorbat de base; esquirols, benjamís, alevins, infantils i cadets. També per les categories Veterans i Novells. Horari de concentració d'arquers a les 15'15. Inici de la competició 16 h. Lliurament de medalles a les 19'30 h

En jornada de diumenge dia 8, serà el Vila d'Olesa i Provincial de Barcelona per les modalitats d'arc recorbat i arc compost per les categories sèniors masculí i femení i júnior. Horari, concentració d'arquers 08'30 H i inici competició 09'15 H. Lliurament de premis Vila d'Olesa i medalles  Provincial Barcelona a les 14 H.