Aquest dissabte dia 25 de juny comença al camp Municipal de Tir amb Arc, el Curs d'Iniciació dirigits als participants que van ser guanyadors per la seva participació a la Fira d'Entitats que el club Tir Arc Olesa a premiat gratuïtament amb un any de soci i el curs d'iniciació.                                       
El curs ho portaran a terme els monitors del club titulats per la Federació Espanyola i Federació Catalana de Tir Amb Arc. A partir de les 10'30 h del dissabte i en jornada de diumenge es portarà a terme la primera jornada. Les properes jornades serà, 2, 3 i 9 de juliol que finalitza el curs.
Temari: 1a jornada: introducció al tir amb arc; assignació material esportiu; escalfaments i pràctiques de tir. 2a jornada Perfeccionament del moviment -elàstics-; pràctiques de tir i introducció a les competicions. A la 3a jornada Pràctiques de tir i competició real i trofeu, lliurament de Diplomes als participants i cloenda del curs.