La pagina web de la FEDDF publica la noticia que Irene Cuesta es la nova coordinadora nacional de Tir Amb Arc en la FEDDF. El seu currículum esportiu, la seva  joventut i entre altres qualitats, son els grans avals per exercir i desenvolupar un bon treball.

Irene Cuesta substitueix en el càrrec Antonio Rebollo, que ha estat al front durant els últims tres anys. Irene es entrenadora de la Real Federació Espanyola de Tir amb Arc des de l’any 2006 i el seu historial esportiu está ple d’èxits: cinc vegades campiona d’Espanya absoluta per equips (2010, 2008 i 2007); subcampiona d’Espanya absoluta individual 2008 sala; campiona d’Espanya absoluta individual 2010 aire lliure; dos récords d’España absoluts per equips i Bronce per equips al campionat d’Europa absolut de sala de Cambrills (ESP), entre altres més.

No cap dubte que els propers Jocs Paralímpics de Londres 2012 serán per ella un dels seus millors retos a mig termini.