La localitat d'Huerta de Navarra, rebia als 43 arquers, entre ells, 13 catalans a les categories cadets i menors de 14 anys que representaven a 10 Comunitats Autonòmiques  que participen a la 1ª jornada de lliga nacional a l'aire lliure on cal destacar  als olesans Jaume Abayà i Alba Ubach que finalitzen a la 3ra posició en masculí i femení a la categoria de menors de 14 anys, on també Ramon Raluy, possible record d'Espanya en arc compost. Altre gran triunfador va ser el català Arnau Peña que assolia la primera posicó. També destacar en categories cadets el bronze per equips i la medalla d'argent de Gloria Rue. classificacions

Jaume Abayà aconseguia sumar a les distancies de 50/30 metres 496 punts a les sèries 219/277. A les eliminatòries Abayà guanya al vacs Arachaga 6/2 i a la lluita pel bronze s'imposa al navarrès Zurbano per un ajustat 6/4.En femení va ser una lluita entre olesanes per aconseguir el bronze, abans Adriana Pla elimina  a la balear Cristina per un emocionant 6/4. Aquesta victòria iguala a les olesanes Alba Ubach i Adriana per la medalla de bronze on Alba guanya a la seva companya per un emocionant 6/4. En arc compost, Ramon Raluy aconseguia possiblement el record d'Espanya a les distances de 50/30 metres amb 247/270 en aquesta lliga nacional. Ramon aconseguia un total 517 punts. Destacar al català Arnau Peña que domina la categoria de menors amb 538 punts després de dues bones sèrie 228/310 a les distancies de 50/30 metres.

Referent als arquers cadets catalans, destacar a la categoria femenina a Gloria Rue que a les distancies de 60 metres aconseguia situar-se al 3r lloc a la fase de classificació amb 577 punts i a les sèries regulars 287/290. Gloria a la gran final va caure davant la madrilenya Adriana i es te que conformar amb la medalla d'arget. L'equip cadet català aconseguia la medalla d'argent. Altra de les destacades Elena Gómez i Marina Ventresca finalitzen 6è i 9è Magdalena Tajes. A l'apartat masculí Jordi Cubiró es 7è. 9ens va ser Arnau Bonet, Enric Estorà i Conrad Guerra.