Aquest diumenge es va iniciar la lliga catalana de tir amb arc que ha tingut dues línies de tir, a Torrefarrera -Lleida- i Esclayà -Girona- on els arquers de Tir Arc Olesa donen mostra del seu nivell i es situen entre els primers a les seves categories. fotos. classificacions.

En arc recorbar  i a Torrefarrera, Joan Alcoverro en sènior, suma 568 punts en les dues sèries que ha anat de menys a més i aconseguir 275/293 finalitzant amb una gran marca en aquesta últimes 36 fletxes. Sergio Llamas ha tingut un inici irregular que el va condicionar la competició finalitzant amb 497 punt. Agustí Cubero que va ser tot el contrari del seu company Llamas, ha tingut un bon inici on el tó muscular tal com avançava la competició perdia força i li fa una mala passada i acaba amb un total 451 punts. En la categoria veterà JL. Amador es situa 2n classificat amb 551 punts aconseguits a les sèries 282/269. Els arquers cadets que debuten en aquesta categoria mostren la seva progressió i Aitor Martínez suma 458 punts i Antonio Perera 381. En arc compost infantil, Ramon Raluy va escalfar amb diana diferent i el va condicionar a l'inici de la competició aconseguint al final la puntuació de 494 punts a les distancies de 50/30 metres. En categoria sènior femení Matilde Teruel a les distancies d'un doble a 50 metres, aconseguia sumar 467 punts 222/245 per sèrie. A Esclanyà amb pluja i un fort vent, Salvador Adrià va sumar 518 punts a la distancia de 70 metres i 251/267 a les sèries.