L'1 de setembre -dissabte- a les 10'30 h del matí s'inicia el curs d'iniciació dirigits als nens i nenes que van participar a la Mostra d'Entitats el passat mes de juny i que Tir Arc Olesa va premiar per la seva participació amb la gratuïtat a llarg de l'any com a soci del club i del curs d'iniciació al tir amb arc.

 

Tots esteu convocats el dissabte dia 1 de setembre al camp de tir a partir de les 10'15 hores. Han de pujar amb tots vosaltres una motxilla carregada de molta  il·lusió, motivació i moltes ganes de passar uns dies practicant el nostre espectacular esport

Horaris: dissabte i diumenge 10:30 a 12 hores                                                                               Dies previst per fer el curs d'iniciació:
Dissabte dia 1 de setembre 2012
Dissabte dia 8 de setembre 2012
Dissabte 15  de setembre 2012
Diumenge 16 de setembre 2012
Dissabte 22 de setembre 2012 FINAL DE CURS.