El club Arc Montjuïc organitza la 9à edició Futurs Campions que ha tingut una participació de 44 joves esportistes on els arques Tir Arc Olesa mostren el seu potencial aconseguint 2 primers llocs, 5 segons un 3er, 4r i 5è lloc. fotos

Destacar les visòries d'Adriana Pla en Infantil amb 448 punts a la distancia 40/30 metres i el debutant Raül Crespo en esquirol distancia 12M, amb marca personal 293 punts. Adriana que arribava de les vacances les forces no van aguantar tota la competició però va ser suficientment per dominar la categoria. Raül Crespo en la categoria dels més petits domina amb claredat amb 293 punts que es la seva millor marca personal on Raül va ser una de les notes més positives. Al 3r lloc va ser per Gerard Teruel amb 276 punts i el debutant Roc Garcia dona altre sorpresa positiva finalitzant 5è amb una brillant marca 263 punts que es marca personal. Els cinc 2ns llocs van ser pel cadet Dicson Diaz, que competia ales distancies de 60/60M ho mateix que Aitor Martínez que va ser  5è amb 420 punts. En aleví a la distancia de 30/18 metres Judit Teruel acaba amb 549 punts que es millor marca personal mostrant Judith la seva recuperació de confiança que havia perdut. En infantil Jaume Abayà es segon 467 punts on en aquesta competició ha començar a treballar altres variants tècniques que ha posat a la pràctica. En arc compost Ramon Raluy va sumar 414 punts. A la categoria Benjamí Arnau Granero suma 311 punts i es queda a tan sol 5 punts del primer lloc. Marc Teruel acaba 4r de la categoria amb 270 punts.