S'ha disputat la vuitena jornada de Lliga Local 4r. Trofeu Joan Gil, amb resultats dispars pels arquers i arqueres presents que han notat el descans vacacional, si parlen per les marques obtingudes. La jornada ha tingut la participació de 12 esportistes amb les absències dels joves que estan concentrats al Centre d'Alt Rendiment -CAR-. Fotos: Resultats:

La forta calor ha propiciat un dia idoni per la competició. En arc recorbat domini Salvador Adrià que va sumar 554 punts al doble de 70 metres amb un parcial al la sèrie 281/273. A prop a 11 punts, es situa Joan Alcoverro amb 543 punts, que després d'aquest jornada continua dominat la Lliga Local en sènior. Miguel Crespo es 3r amb 492 punts. 4r classificat Maximo Salamanca 376. El veterà JL. Amador suma 358 punts amb tres sèries de menys. En Infantil, Adriana Pla torna a trobar les bones sensacions i acaba amb 527 punts, Mar Granero debuta en la categoria i distancia de 40/30 metres i aconseguia 207 punts. En masculí Jaume Abayà, que esta treballant molt be les noves tècniques suma 420 punts. En benjamí Arnau Granero altre dia més aconsegueix estar per sobre dels 300 punts i arribar als 312. En distancies d'iniciació Juan Jiménez  va fer 374 punts.

En arc compost la veterana Matilde Teruel aconseguia 453 punts i domina la categoria a la Lliga Local. En arc longbow, Carlos Pla finalitza amb 134 punts que es la seva millor marca.