Aquest diumenge dia 21 arribat l’última jornada de Lliga Local 4r Trofeu Joan Gil que ha proclamat als seus guanyadors a les diferents categories en una matinal que la pluja no ha sigut protagonista. Joan Alcoverro, en arcrecorbati Manel Souto en arc compost han sigut els guanyadors. En veterans JL. Amador  en recorbat i Matilde Teruel en arc compost. En cadet Aitor Martínez. Infantil femení Adriana Pla i en masculí Jaume Abayà. Ramon Raluy ho fa en arc compost. En categoría benjamí Arnau Granero es el guanyador. En promoció Juan Jiménez i en arc long-now Carlos Pla. Arc NU Albert Guardia. fotos. Final Lliga.

Per categories i amb les millors cinc puntuacions de les 9 jornades disputades, en arc recorbat J.Alcoverro es el guanyador després d’una bonica lluita amb Salvador Adrian i Miguel Crespo, que han sigut els tres primers classificats. 4r lloc per Maximo Salamanca, 5è Agustí Cubero i 6è Sergio Llamas. En veterans JL. Amador guanya. 2n José Antonio Siguero. En cadet masculí Aitor Martínez es el guanyador, 2n Dicson Diaz i 3r Antonio Perera. En infatil, Adriana Pla domina la categoria, seguida Alba Ubach i 3ra Mar Granero. En masculí el guanyador Jaume Abayà. En benjamí Arnau Granero, 2n Marc Teruel i 3r Gerard Teruel. En promoció Juan Jiménez guanya i en cadet  promoció Albert Carrique.

Salvador Adrian, presidet Tir Arc Olesa, que ha estat acompayats pels companys de la Junta Directiva va felicitar als guanyadors per la participació a llarg de les 9 jornades i referent a la propera temporada, que tornem a gaudir de la nostra lliga local per continuar sent tan integradora.

Per acabar la “Festa Esportiva” finalitza amb una gran PAELLAcuinadapel nostre “paeller” major JOSE RECHE tancat un dia de  germanot que han gaudit més de 60 persones. Amb la nota positiva de la visita inesperada de Mercè Jou, Diputada de la Generalitat de Catalunya acompanyada pel nostre vicepresident Domènec Paloma.

D'altra banda, dos arquers participen al XXX Ciutat de Barcelona amb resultats dispars. En Arc compost Manel Souto acaba a la 8à posició amb una bona marca 650 punts a les sèries 335/315. Basili Garcia es el 17è amb 525 punts  i 276/249.