Amb una participació de més de cent arquers la localitat de Torrefarrera i Figueres organitzen la 3ra jornada de Lliga Catalana de Sala amb participació de 14 arquers de base i 3 sèniors que tots demostren estar en un bon nivell per afrontar els podis a l'última jornada del 15 de  desenbre en Barcelona. fotos: resultats:Lliga Catalana.

En arc recorbat sènior Salvador Adrian aconseguia 570 punts i es situa entres els millors. La femenina Marta Alarcón amb 337 punts fa la seva millor marca de la temporada. Referent als arquers de base destacar els 500 punts del cadet Jaume Abayà acaba la segona sèrie amb 270 punts mostrant la seva projecció. Dicson Diaz finalitza amb 456 i Aitor Martínez no pot acabar la competició amb greus problemes de material. Referent a Adriana Pla que participa en Figueres suma 473 i en les sèries 231/242. En infantil Carlos Alcazar de nou domina la categoria amb 496 punts millorant la seva millor marca. 3r. Aitor Bautista 393. En femení Mar Granero acaba 2na amb 486 punts i es situa 2na. En categoría  aleví femení altre jornada més Judith Teruel es la dominadora amb 521 punts. En masculí destacar el debut de Nil Saumell que mostra les seves condición suman 462 punts. En benjamí, Arnau Granero es el millor amb 264 punts. Marc Teruel no va tenir el millor dia i finalitza amb 229 punts. En categoría dels més petits domini olesà amb un Raül Crespo que torna a ser el millor assolint una bona marca 254 punts. Gerard Teruel es 2n amb 224 i 3r Roc Rubio suma 206 punts.