Amb la brillant participació de 75 arquers al municipal de tir amb arc Agustí Valls es celebra aquest cap de setmana 4 i 5 de maig el XVIIè provincial de Barcelona  i el XVIè Vila d'Olesa d'aire lliure. Els arquers de Tir Arc Olesa aconseguien 13 medalles, set medalles d'or, quatre de plata i dues de bronze. Resultats: fotos:

Amb un bon temps, sol perjudicat a l'hora dels premsi a la jornada de dissabte on la pluja va voler ser protagonista, en la competició el temps ha propiciat bones marques, on el jove Arnau Peña, es queda a 6 punts del record de Catalunya -cadet- al sumar 661 punts. Referent als arquers locals en arc recorbat, destacar en sènior Agustín Cubero que es proclama campió en sènior al derrotar al Marc Exposito -Montjuïc- per 6-0. Cubero a la fase de classificació va sumar 509 punts. També destacar la medalla de bronze aconseguida per Joan Alcoverro que en una eliminatòria molt disputada per la medalla guanya per 6-5 davant Raül Quiles. La resta d'arquers locals sèniors: Salvador Adrian va ser 5è al caure eliminat a 1/4 de final. Pascual Aguilar es 8è després de caure amb el seu company de club Alcoverro per 7-1 i Sergió Llamas acaba 10è amb 449 punts. En cadet masculí Carlos Alcalzar dona la grata sorpresa al sumar 557 punts i assolir la medalla de plata. Jaume Abayà es 4r al sumar 504 punts. En femení medalla d'or per Adriana Pla -TA.Olesa- que aconseguia 464 punts en una segona sèrie de bon nivell. En categoria infantil femení Judith Teruel en medalla d'or amb 418 punts. En masculí Aitor Bautista guanya amb 347 punts. En aleví masculí victòria de l'olesà Arnau Granero que aconseguia la seva millor marca personal 512 punts i la medalla d'or. Marc Teruel acaba 4r amb 364. En benjamins els olesans finalitzen amb sort dispar, 4r Gerard Teruel 286 punts, 5è Joan Molina 254 i 6è Roc Rubio 217. En femení les olesanes mostren el seu potencial amb un frec a frec que guanya Aina Pla a la seva companya de club Clara Soberbio amb una diferencia de 5 punts, 299 per Aina pels 294 de la Clara. A la categoria dels més petits Raül Crespo es 2n amb 289 punts i 3r Izan Vega 198. En arc compost cadet Aitor Heredia guanya amb 556 punts. En categoria novel Luis Molina es tercer amb 463 punts. En sènior arc compost destacar el 2n lloc de Basili Garcia amb 642 punts.                                     Al lliurament de premis van assistir Jordi Martínez i Pere Oleart, regidors de comunicació i d'esports. La familia Valls amb la Maria Graells i la seva filla Gemma Valls i de la FCTA, Santi Prieto, Basili Garcia. Tir Arc Olesa va premiar als seus esportistes de l'any; a la trajectoria esportiva Trofeu Agustí Valls ha siguit per Màximo Salmanca. Trofeu Joan Gil a l'esportista categoria cadet amb més projecció per Adriana Pla.

La resta de participant en arc recorbat  sènior femení triomf Gabriela Chihan -Montjuic- 504 punts. En  júnior es Marc Soler -Montjuïc- campió 599. En femení Elena Gómez -CEAB- 475. Cadet masculí Arnau Peña -Montjuïc 661. En veterans Boni Gómez 544 punts. En femení Clàudia Gómez -Franqueses- 459. En benjamí masculí Ahmad Pérez -Montjuïc- 336. Esquirol Izan Garcia -Franqueses- 309. En novells JL. Gonzàlez -AEEF- 507. En arc compost guanyador sènior Antonio M. Gracia -conxorxa- 676. En femení Elia Esteve -Conxorxa- 610. Veterans Josep Blanch 634. En la decisió arc Tradicional Toni Vera -CAC 270. Benjamí Aaron Cuebas -Olivella- 290. Arc NU Alberto Quiles -Cerdanyola- 318. en femení Aerym Salazar -Arcset- 289. En longbow Jaume Hugent 250 i en arc Estàndard, Jordi Edo -Cac- 441.