Aquest cap de setmana 25 i 26 de maig a la ciutat de Cambrils -Tarragona-, es celebra el XIII Campionat d'Esoanya Cadet i XXV per a Menors de 14 anys, on la representació catalana estarà composta amb 16 catalans, entre ells, sis de Tir Arc Olesa.

El dissabte dia 25 a la tarda es dona inici la competicíó pels cadets i menors: Jaume Abayà, Carlos Alcazar, Adriana Pla, Aitor Martínez, Aitor Bautista i Judith Teruel. Les opcions son totes pels nostres esportistes que esperen mantenir el seu nivell. Tan Abayà, Alcazar i Adriana poden estar entre els favorits en cadets, com Aitor Martínez en la modalitat d'arc compost lluitará per estar al podi. Aitor Bautista que debuta en un campionat nacional, on podrà adquirir experiencia al ser su debut i pot treure moltes i bones sensacions. per la femenina Judith Teruel, es una incognita veure la seva evolució que en aquest categoria els nivell son molts semblants.