Tres medalles per Catalunya per equips es el resultat dels catalans en el nacional cadet i menors de 14 anys que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat de Cambrils. Fotos: Resultats:

Destacar a l'arquera local Adriana Pla que guanya dues medalles, una de plata i altra de bronze per equips amb Catalunya. Per equips Adriana conjuntament amb Magdalena Taje i Marina Ventresca aconseguien la medalla de plata de la categoria. Per equips mixte Adriana forman parella amb Jordi Cubiró i assoleixen la medalla de bronze.  En noies individual, la millor catalana es la nostra representant Adriana Pla va ser 9a a la fase de classificació amb 507 punts  i no pot amb la navarra Irati que guanya per un disputat 6/4 en la 2à eliminatòria..

D’altra banda, més arquers Tir Arc Olesa presents al cmpionat d’Espanya,  en categoria cadet  Jaume Abayà i Carlos Alcazar van caure eliminat davant els seus company catalans Alex Vidal i Arnau Peña. Abaya cau en la fletxa de desempat i Carlos per 6/2. En categoria de menors, el debutant Aitor Bautista pateix a la fase de classificació i suma 237 punt. En la segona jornada Bautista dona la sorpresa i derrota al basc Bajo per un clar 6/2. Bautista davant l’asturià Muñoz no va poder mantenir el nivell i es derrotat 6/0. En noies, l’olesana Judith Teruel es 11à en la general amb 299 punts i cau eliminada a la 1ra ronda  davant la la galega Guerrero 6/2. En arc compost, Aitor Martínez va patir en el seu debut nacional i li va costar adaptar-se al vent per acabar sumant a la fase de classificació 486 punts.

La resta de catalans destacar en la fase de classificació categoria cadet masculí el millor català Jordi Cubiró va ser segon classificat amb 598 punts. Cubiró  no va tenir sort en les eliminatòries i va caure eliminat a la 3a ronda davant el castellà Acha,  que al final va ser medalla de bronze.  Arnau Peña  es 11è a la general amb 538 punts i no passa de la 2na ronda. Alex Vidal es 12è amb 535. D’altra banda,  Arnau Bonet va caure també en 2a ronda davant el balear Andrei. Roger Hermosilla no passa de la 1ra ronda.

En categoria  menors de 14 anys, Juan Àngel Martínez no passa  de la primera ronda. En femení la millor catalana va ser Elena Fuentes que guanya a la murciana Castejon per un clar 7/1. Elena a la segona eliminatòria no va poder davant la madrilenya Gutiérrez.