Intens cap de setmana per Tir Arc Olesa que el dissabte va estar  present en l'Estand 50, de la 5a Mostra d'Entitats  que va organitzar l'Ajuntament d'Olesa. Més d'un centenar de nens, nois i adults van visitar el nostre recinte-. El diumenge al municipal de tir amb arc es disputa la 5a jornada de lliga local amb bones marques. Resultats. Fotos.

El diumenge es celebra 5a Jornada de Lliga Local que ha donat bons resultats destacant la brillant marca aconseguida per Carlos Alcazar arquer cadet  que va trencar la barrera del 600 punts, aconseguint millor marca personal i nou record del campionat a la distancia de 60 metres. Alcazar suma 608 punts a les dues sèries 310/298.  Jaume Abayà recuperant les bones sensacions suma 556 punts. En femení Adriana Pla  no te el seu millor dia 434 punts. Altre destacat, Aitor Bautista categoria infantil que suma  455 punts. Altre nota positiva el debut de José Molina que debuta amb el seu arc compost a la distancia de 30 metres i va sumar 590 punts.. el millor en categoria sènior ha estat Miguel Crespo que va sumar 537 punts. En categoria promoció Joan Miquel Graells 515 punts. En aleví masculí Arnau Granero i Miquel Graells 456 punts i a tan sol un punt es situa Marc Teruel 455.  El més petits destacar la bona marca d'Ahmad Pérez 338 punts. Aina Pla 301, Clara Soberbio 285 Raül Crespo 272 i Roc Rubio 245. En arc compost sènior Basili Garcia 628. En arc longbow Carlos Pla 102.

D'altra banda a l'aparta més social,  el dissabte dia 2 de juny des de les 11  fins 20 hores van estar presents en la 5a Mostra d'Entitats que va organitzar l'Ajuntament d'Olesa. Tenim que destacar on més d'una centenar de persones van visitar el nostre estand que van gaudir de les primeres sensacions al llançar les primeres fletxes. Va ha ver "overbooking"  entre les hores 11:30 fins 13:30 h al dematí i en jornada de tarda de 17 h fins 20 h va ser constants. Destacar el treball de companys de club com el nostre president Salvador Adrian, els arquers Dicson Díaz, Aitor Martínez, Marc Granero, Marc Altarriba, Guifre Romero. Els socis Francesc Altarriba. Els directius, Roser Taravilla i el camp de premsa Josep Lluís Amador que van estar donant suport. A tots ells. MOLTES GRACIES. Fotos Fira.