Amb un temps excel·lent per la practica del tir arb arc i un bona participació, el muncipal olesà va acollir el diumenge 16 de juny la 1ra Tirada Mixta per Parelles amb els olesans com a triunfadors; la parella olesana Maria Reche/Salvador Adrian, primers campions. Resultats individual: Fotos.

Abans dels escalfaments la pluja ha volgut ser protagonista i va sorprendre amb una intesa pluja que va durar 15 minuts. La competició es va realitzar a la distancia de 50 metres on es van llançar dues sèries  de 30 fletxes. Després el bon temps va estar presents durant la festa del tir amb arc una matinada brillant on destacar en el pano individual el trionf de Josep Bastidas -Olesa- que suma 552 punts i es porta el trofeu a la millora puntuació d'homes. En dones, Alba Carrasquer -Pardinyes- es la millor amb 501 punts.

Es formen set parelles mixtes i tiren tres series per fer la classificació que lluitaran per les places de podi. Josep Bastides/Gemma Cases 137 punts; Carlos Alcazar/Adriana Pla 147; Salvador Adrian/Maria Reche 157; Jordi Cubiró/Magda Cervelló147; Marc Soler/Elena Gomez 147; Arnau Peña/Alicia Foerner 157;  i Arnau Bonet/Alba Carrasquer 151 punts.

Les quatres millors puntuacion guayen el pase a semifinals. Finalistes: els olesans Salvador Adrian/Maria Reche davant Arnau Peña/Alicia Forner amb victòria olesana per 4-2. La tercera posició va ser per la parella formada Arnau Bonet/Alba Carrasquer que s'imposen per 4-2 a la parella local Carlos Alcazar/Adriana Pla.