Amb poca participació degut al període vacacional finalitza la 7 jornada de la Lliga Local Trofeu Joan Gil que ha tingut a sol nou esportistes. les vacances en aquesta època de juliol ha estat provocat per aquesta escassa participació. Resultats: fotos.

En sènior arc recorbat Sergi Llamas suma 484 punts en 70 metres. En cadets, Carlos Alcazar i Jaume Abayà mostren un gran nivell assolint grans marques, Carlos suma 584 punts i Abayà 578 a la distancia de 60 metres. Categoria infantil, Aitor Bautista suma489 punts que la seva millor marca personal en distancies 50/30 metres. En promoció debut de David Pascual que a la distancia de 30 m realitza un bon registre 441 punts. en aleví a 18 metres, Daniel Pascual realitza una bona segona sèrie i acaba amb514 punts. En arc longbow, Pedro Molina realitza la seva millor marca a les distancies de 30/18 metres i suma 193 punts.