Dues línies de tir oficial han sigut en la 1ra jornada de sala que s’han celebrat a les ciutats de  Palafrugell -Girona- i Torrefarrera a –Lleida- que ha tingut la participació de 180 esportistes, entre ells catorze esportistes Tir Arc Olesa,  destacant la brillant participació de nostres joves que han millorat les seves marques personal. Carlos Alcazar i Adriana Pla, ho feien en categoria cadet amb 503 i 504 punts. Aitor Bautista amb 545 punts en categoria infantil i Bran Rodríguez amb 423 punts. Clara Soberbio en benjamí femení 266 punts, Aina Pla 212 i Roc Rubio 253 punts en masculí. En esquirol Raül Crespo 244 punts. Fotos: Fotos Emilio Alcazar: Resultats.

D’altra banda, Basili Garcia aconseguia en arc compost per a veterans 560 punts a les sèries  281/279. El debutant Jordi Olivella en arc estàndard  va sumar 508 punts assolint el 2n lloc a Palafrugell i a tant sol 6 punts del millor. En Torrefarrera –Lleida- van  participar els sèniors Sergio Llamas que va aconseguir 472 punts en  les sèrie 234/238 i la femenina Marta Alarcón suma en total de 208 punts.

La 2na jornada de lliga catalana esta prevista els dies 9 i 10 de novembre a la Ciutat de Terrassa en ell pavelló esportiu de Can Jofresa.