La ciutat de Palafrugell i sota una gran organització de la FCTA i dels clubs Arquers Esclanyà i Figueres on hi va ha ver una participació de 175 esportistes, 23 del nostre club el Tir Arc Olesa, que assoleix 16 medalles amb els campions de Catalunya de sala 8 d’Or, 3 de plata i 5 de bronze: Manel Souto, Basili Garcia, Adriana Pla, Aitor Bautista, Nil Saumell, Clara Soberbio i l’arquera  Marta Alarcon i Josep Lluís Amador en Para-Archery i bronze en veterà absolut . Medalles de plata per: Jordi Olivella, Ingrid Aguilar i Roc Rubio. Medalles de bronze: Sergio Llamas, Carlos Alcazar, Maria Cabeza i Aina Pla. Resultats: Fotos: Fotos Emilio:

En arc compost, Manel Souto aconsegueix la medalla d’or al guanya la gran final en una fletxa de desempat davant el lleidatà. Amb aquest nou títol Souto fa el doblet de sala i aire lliure. Souto a estat seleccionat amb Catalunya per participar al campionat d’Espanya per autonomies. Altre destacat Basili Garcia que en veterans es proclama campió donant mostra del seu potencial.

En arc recorbat Para-Archery, victòries de Marta Alarcon en sènior femení amb 304 punts i Josep Lluís Amador en veterans 486. Amador també aconseguia la medalla de bronze a la categoria veterans absolut després de les eliminatòries a ¼ de final va eliminar a Iglesias -l'Arbox- per 6/2. En semifinal perdia davant Boni -A.Montjuïc- amb una disputada eliminatòria 4/6. En  la lluita pel bronze l’olesà  guanya  a Mercader –A.Montjuic- per 6/2. En categoria de base, títols de campions de Catalunya en cadet femení per Adriana Pla, que suma 486 a la fase de classificació i en la gran final guanya a Magdalena per 6/2. En Infantil, domini d’Aitor Bautista va ser superior tant a la fase de classificació com a les eliminatòries guanya a Mercader –Figueres-. Altre gran alegria dona Nil Saumell que en alevins es proclama campió amb 545 punts. En benjamí Clara Soberbio amb la seva millor marca personal 272 punts es proclama campiona i assoleix la medalla d’or. Aconseguien medalla de plata en arc recorbat aleví femení: Ingrid Aguilar, Roc Rubio amb 270 punts i en la modalitat arc estàndard Jordi Olivella que per un punt perdia la gran final davant Simón –TAU-. Quatre medalles de bronze per: Carlos Alcazar a categoria cadet, Maria Cabeza en aleví femení, Aina Pla en benjamí  i Sergio Llamas al campionat Para-Archery al sumar 442 punts.

Altres olesans participants en sènior: Salvador Adrià es queda a les portes del bronze al perdre davant Jesús Martínez en una eliminatòria molt ajustada. Víctòr Lorenzo que debuta en categoria novell es 5è amb 500 punts. Jaume Abayà va tenir que eliminar-se amb el seu company de club Carlos i es va decidir estar en la semifinal en una fletxa de desempat i es queda a les portes del bronze. El mateix li va passar a Bran Rodríguez es 4r al perdre per 4/6. En aleví els debutants 5è Daniel Pascual i Gerard Garcia finalitzen.