Aquest dissabte dia 1 de febrer al centre de tecnificació de Cambrils en una jornada de tecnificació organitzada pel CPTB en coordinació amb el CCTEEM de la FCTA estan concentrats una trentena d'esportistes, entre ells, tres arquers de Tir Arc Olesa i el monitos i president del club Salvador Adrian, els cadets Adriana Pla, Carlos Alcazar i Nil Saumell en la categoria de menors. Ham faltat a la cita per problemes fisics Jaume Abayà i Aitor Bautista. Fotos:

La tecnificació general adreçada a joves esportistes catalans i els seus tècnics consistirà en treball d’homogeneïtzació tècnic amb gometes. Es repassarà el gest de tir dividit en 5 fases i es treballaran diferents exercicis de millora de la propiocepció del gest de tir amb l’arc. En aquesta fase els entrenadors del joves esportistes, faran les oportunes correccions tècniques amb el suport dels tècnics de la FCTA. La prepració especifica consistirà en simulacins d competició amb un test d'una sèrie de 30 fletxes a 18 metres amb diana que correspongui segons classe: Cadet triple vertical i menors de 14 anys diana de 80 cm redüida amb 5 anells.