A Cambrils aquest cap de setmana del 15 al 16 de febrer s'ha celebra el campionat d'Espanya Cadet i per Menors de 14 anys que ha estat el de millor nivell dels últims anys. No ha pogut ser, els nostres joves representants  amb lluitat però les posicions de podium no han estat possible. Resultats: Fotos

A l’apartat individual, les marques han estat bones pels esportistes Tir Arc Olesa, però insuficients, van caure eliminats a les rondes eliminatòries on tan sol Adrianal Pla ha arribat a 1/8 de final i acaba 11à amb 492 punts al ser eliminada davant la madrilenya Galisteo per 6/2. En cadets masculí Jaume Abayà amb els 516 punts ha estat e millor olesà i segon català, darrera Arnau Peña. Abayà ha format part de l’equip de Catalunya que a l'autonòmic han estat a tant sol 10 punts d’assolir la medalla de bronze al sumar 1583 pels 1593 de Galicia. Catalunya va estar formada per: Arnau Peña, Jaume Abayà i la femenina Magdalena Tajes.  Altre destacat, Nil Saumell que en categoria menors, també ha sigut el millor català amb 526 punts i amb Catalunya acaben 8ès forma'n equip amb: Celia Bernier i Maria Pitarch. La resta de companys de club, Carlos Alcazar es 26è amb 495 i perd al 1/16 de final davant l’arquer Galante per 7-1, el gallec aconsegueix ser medalla de plata.  Aitor Bautista que debutava al campionat cadet es 37à amb 421 punts.