Amb un excel·lent dia es posa en marxa la  Lliga Local Trofeu Joan Gil, que disposarà de 8 jornades. Després destar ajornada la 1ra ronda a causa de la pluja, aquest diumenge amb la presencia de 37 esportistes es celebra la jornada amb molt bones marques i amb esportistes que debuten a la primera competició. FotosResultats:


Destacar en arc recorbat el domini de Sergio Llamas i Magda Cervelló. En cadet Arnau Peña i Jaume Abayà mostre el seu potencial i destacar l’Arnau, arquer seleccionat per competit a l’europeo el proper mes de maig de cadets i sense oblidar a Aitor Bautista que està en periode de tecnificació. En arc compost Manel Souto es e millor amb la gran sorpresa de Jesús López discapacitat en cadires de rodes que mostra les seves condicions de ser avit l dominador en aquesta categoria. També recupera la motivació José Molina. En arques de base: Clara i Roc marquen les diferencies i la petita del grup Bruna gaudia de la seva primera tirada assolint 245 punts. Els debutats: Lucas Marne en molt bones condicions i Laura Molner note els nervis de la competició. En alevins arc compost, Pere Sucarrats suma 614 punts donat mostra de la seva qualitat. Altre agradable sorpresa ha esta Ingrid Aguilar que demostra les seves condicions. La femenina Gemma Casas i Pascual també vibren de la competició. En promoció, debuten José Antonio Galera i Pol Bejar que han gaudit del seu debut. Pedro Garcia el arc UN i Daniel, Maria i Gerard en les seves categories milloren les marques. Destacar també, que en aquesta tirada ens han acompanyat els amics arquers de SAB, de Sant Andreu de la Barca, el Pedro, Ferran en arc longbow i Antonio José ho fa en novell i amb el petit Jaume Alarcon gaudint de la competició