Amb una gran participació de 94 esportistes, el municipal de tir amb arc Agustí Valls es va vestir de gala per acollir la 1ra jornada de Lliga Catalana, valedor pel Nacional Postal, que sota una brillant organització que cal felicitar als voluntaris per la bona feina feta amb èxit final. En l'esportiu, destacar a l'olesà Pere Sucarrats que aconseguia tres rècords de Catalunya en arc compost categoria aleví, millorant la marca  anterior en 22 punts, amb un total 663. Sucarrats també assolia el rècords a les distancies de 30 amb 313 punts i a 18 metres amb 350. Resultats: Fotos

Destacar els primers sis llocs dels arquers Tir Arc Olesa que en categoria sènior arc compost, son els dominadors de les categories on Manel Souto va sumar 652 punts a les dues series de 36 fletxes. En veterans Basili Garcia fa el propi amb 659, i ser la millor puntuació de la jornada. En aleví, Pera Sucarrats aconsegueix 663 punts. En arc recorbat, Clara Soberbio guanya amb marca personal 341 punts  i a tant sol 8 punts del rècord actual de Catalunya. Aina Pla, fa el propi a ser 1ra en aleví 470 punts. En categoria del petits, Raül Crespo domina amb 294 punts. Segons i tercers classificat: Roc Rubio 316 punts, -marca personal-  i 3r classificat Daniel Pascual amb 532 punts. Sense oblidar als debutants, en Para-Archery, Jesús López que suma 602 punt. En arc NU, David Pascual amb 162 i Pedro Garcia 142. En aleví Lucas Maner, Geralt Garcia, Maria Cabezas.