Olesa ha acollit la XXXVIIIè Campionat Provincial en Aire Lliure de Tir Amb Arc  que ha tingut un bon temps i una participació de 59 esportistes sota l’organització del club Tir Arc Olesa i la FCTA. A Olesa s’han proclamats quatre campions: Clara Soberbio, Pere Sucarrats, Ingrid Aguilar i el sènior para-archery Jesús López. Resultats: Fotos. Fotos Emilio.

Abans de tot, agrair a tots i totes els VOLUNTARIS, per facilitar la labor d'organització. a TOTS I A TOTES…MOLTES GRACIES. SOUS FORMIDABLES!!!.

La competició has estat brillant amb excel·lent marques aconseguides destacant de nou l’arquer olesà Pere Sucarrats que torna a batre dos nous records de Catalunya categoria aleví en arc compost, millorant en 16 punts la marca i deixar-la en 679 punts, i a 18 metres la millora es de 23 punts a establir el nou registre català en 336 punts. Altre nota a destacar el l’arquer para-archery, , Jesús López, que guanya com a sènior al realitzar una gran marca de nivell aconseguint 657 punts i es queda a tan sol 3 punts de la marca mínima nacional per participar a l’europeu de Suïssa. Sense oblidar a Clara Soberbio que suma 301 punt. Roc Rubio es 2n amb 295. Ingrid Aguilar i Aina Pla dominen la categoria aleví femení amb 503 i 498 punts. En nois, Lucas Marne es 2n amb 513 punt. En infantil Bran Rodriguez es 3r i medalla de bronze. En sènior arc recorbat Pascual Aguilar es 2n i medalla de plata amb 531 punts, -aconseguint marca personal- i Jordi Olivella es 6è amb 395 punts. En arc compost 2n classifificat Manel Souto amb 656 punts.