Amb un dia ideal per la practica del tir amb arc i amb la participació de 25 esportistes es celebra aquest diumenge 11 de maig la 4ta jornada de Lliga Local Trofeu Joan Gil,  comença a clarificar les primeres posicions a les diferents categories. Destacar entre altres, la recuperació de confiança dels arquers infantils, Bran i Nil que tornem a sentir les sensacions a la nova categoria. Altre menció especial, Bruna Soberbio que tot i tenir sis anys comença a dominar la tècnica. En sènior Pasqual Aguilar en la ona línia, el mateix que Basili Garcia en arc compost. Els para-archery, Sergio Llamas en recorbat, lluitant per la millora i en arc compost, Jesús Lópezamb canvis de material busca els millors resultats. En alevins Lucas Maner domina la categoria el mateix que en femení ho fa Aina Pla. En benjamins Clara Soberbio no baixa la guàrdia com Roc RubioMarc Teruel continua la seva lluita per millorar la tècnica. Daniel Pasqual i Maria Cabeza tornen a millorar les marques. En categoria longbow Fernando Catalán es el dominador. Resultats: Fotos: