Amb una brillant participació de 108 esportistes, finalitza la 2na Lliga Catalana amb XVIIè Vila d'Olesa i Trofeu Agustí Valls sota l'organització del Tir Arc Olesa, destacant les grans marques aconseguides pels arquers locals que milloren les marques personal i han aconseguit 12 premis, sis 1ers llosc, quatre 2ns i dues tercers. Fotos dissabte: Fotos diumengeResultats:

Destacar les victòries en arc compost: Manel Souto, Basili Garcia  i Pere Sucarrats –que iguala el record de Catalunya-. En arc recorbat: Jaume Abayà, Aina Pla, Clara Soberbio dominen la seva categoria. Altres destacats, en sènior masculí Lluís Franquesa que es recorbat amb al competició després d’un llarg descans suma 559 punts. En Infantil 2n classificat Bran Rodríguez i 3r Nil Saumell. En aleví Lucas Maner es 3r amb 490 punts. En femení Maria Cabeza es 2na amb 504. En benjamí 2n Raül Crespo i 4r Roc Rubio. En arc compost Jesús López es 3re en sènior.

Altres participants en recorbat sènior: Pascual Aguilar es 5è, Sergio Llamas 8è i 11è Jordi Olivella. En aleví masculí 4r classificat i a tant sol 3 punts de la tercera posició Gerard Garcia 487 punts. Maximo Salamanca es  6è en arc longbou i Pedro Garcia 10è en arc NU.