Amb un excl·lent temps es porta a terme la 5na jornada de lliga local Trofeu Joan Gil al camp de tir municipal que ha tingut la participació de 26 esportistes que amb optingut bones marques destacant les debutatnt Bruna Cases i Julia Galera. D'altra banda, Jesús López debuta al GP Comunitat de Madrid  Resultats: Fotos:

En arc recorbat senior Pascual Aguilar domina la categoria amb 518 punts. En veterans Josep Lluís Amador obte marca personal 575 punts. En sènior femení Maga Cervelló opté 460 punts. En benjami: Clara Cases tornar a superar els 320 punts i Raul Crespo també opte 309 punts. En aleví femení Aina Pla millora la marca personal al sumar 585 punts. La debutant Julia Galera suma 254 i la més petita Bruna Cases aconsegueix  216 punts. Pol Bejar millora la marca personal. També continuen el linia ascendet Gemma Cases que agafa la confiança per afrontar la Tirada Mixta per Parelles amb molta força. Ahamd Pérez es el millor en aleví. En arc longbow Fernando Catalan torna a superar els 200 punts. L'arquer Para-Archery Jesús López, debuta al GP Comunitat de Madrid en la modalitat d'arc compost i  aconseguia 622 punts -305/317- que va ser insuficient per passar el tall. Experiencia positiva que ratificarà al nacional que e es celebra en juliol en Alacant.