La ciutat de Tarragona i sota l'excel·lent Organització  del club TAU i FCTA amb una participació de 144 esportistes amb la presencia del president FCTA l'olesà Francesc Altarriba i Matilde Teruel membre de la junta directiva FCEDF es celebra el doble campionat de Catalunya absolut i Para-Archery on els representants Tir Arc Olesa aconsegueixen 13  medalles, vuit 1ers llocs, 2 medalles de plata i tres de bronze i un record de Catalunya en veterans. Fotos DissabteFotos diumenge: Resultats:

Brillant  participació dels arquers de Tir Arc Olesa que a Tarragona guanyen 8 títols de campions, destacant Manel Souto en arc compost sènior que guanya el campionat i la medalla de l'UFEC a la màxima puntuació i Pere Sucarrats ho fa en aleví.  Altre campiona en arc recorbat Adriana Pla a la categoria cadet, Clara Soberbio ho fa en benjamins i amb la millor puntuació de la categoria 335 punts, En aleví femení Aina Pla mostra el seu creixement dia a dia de treball. Jaume Abayà es medalla de plata i Carlos Alcazar es bronze a la mateixa categoria. Els arquers Para-Archery en arc recorbat, destacar Josep Lluis Amador es proclama doble medallista, campió en Para-Archery i  guanya la medalla a de bronze a l'absolut al sumar 587 punts -nou record de Catalunya de veterans- i en semifinal, un punt li deixa fora de la gran final. En arc compost, Sergio Llamas en categoria standing es campió amb 447 punts i en arc compost, Jesús López es penja la medalla d'or, tot i tenir problemes musculars. Altre gran alegria la dona  Lluís Franquesa resident a Sant Fruitós a les file olesanes des dels seus inicis, va lluitar en la final pel títol de campió, a pesar d'una la llarga parada, mostra  el seu nivell. Sense oblidar a Bran Rodríguez, es queda a 6 punts de la medalla de plata en la categoria infantil. La resta d'arquers, en aleví Lucas Marne es 7è. En infantil Nil Saumell 9è. En sènior Pascual Aguilar es 5è amb 544 punts.