El ciutat de Terrassa sota l’organització del Club Arquers Terrassa i la FCTA es va celebrar la 5na Jornada de Lliga Catalana amb el tradicional Ciutat de Terrassa, amb la síndria inclosa, que ha tingut un bona participació on els olesans pugen al podi a set categories. Fotos: Resultats. 

En arc compost sènior domini dels olesans, Manel Souto que suma 661 punts i es queda a tan sol 7 punts del guanyador i a l’arquer para-archery Jesús López es 3er classificat amb 639 punts. En arc recorbat de base brillant participació  dels nostres esportistes a categoria benjamí femení Clara Soberbio domina la categoria benjamí amb 339 punts i. En nens, Raül Crespo es 3er classificat amb 324 punts i Roc Rubio suma 294 punts i sels resiten trenacar la barrera dels 300. A la categoria de les més petites Bruna Soberbio torna a ser competitiva i aconseguia 243 punts a la distancia de 12 metres i es situa al 4r lloc. En aleví, bona marca de Lucas Maner que supera la barrera dels 600 punts i suma 628 punts, -millor marca personal- i es situa 2n en aquesta jornada. En cadet Jaume Abayà es queda amb 503 punts i es 4r a la jornada de lliga en la seva categoria.