No ha pugut ser l'equip de Catalunya d'arc comost amb Manel Souto i Jesús López, conjuntament amb l'arquer Rafael Lijarcio acaben 9è i es queden a un punt de passar el tall al campionat d'Espanya per Autonomies. En individual Souto el millor català. Fotos: Resultats indiv. Autonomic.

A l'apartat individual Manel Souto acaba 13è de la general amb 672 punts. Souto cau eliminat davant el arquer madrileny en una molt ajustada eliminatòria que deixa al nostre representant fora de les medalles 142/140. D'altra banda el arquer para-archery Jesús López es el 45è de la general amb 644 punts. Si li haguessin permès participar al campionat para-archery, on un tràmit de valoració no li han permès competir, hauria sigut subcampió d'Espanya. Es tindrà que millorar les normes actuals  perquè situacions com aquesta puguin permetre la competició de nous esportistes. 

Destacar en San Vicente de Raspeig la polèmica sorgida a l'hora de lliuraments de medalles para-archery, on el col·lectiu de discapacitats s’han negat a pujar al podi-un a no reconèixer-lis  com campions. Els grans perjudicats, els arquers d’arc recorbat i arc compost masculí i femení.