La ciutat d'Almussafes ha acollit el campionat d'Espanya cadets i menors de 14 anys que ha tingut la participació de 109 esportistes representant a 15 comunitats autonòmiques, entre ells, tres del Tir Arc Olesa. Destacar al català Arnau Peña que s'ha proclamat campió d'Espanya cadet.  Resultats. Fotos:

Bon campionat pels nostres representats on  Adriana Pla finalitza 7à, Jaume Abayà  i Carlos Alcazar 17è.  Adriana Pla va sumar 504 punts a les sèries 253/250. Jaume Abayà 283/278 i un total 562 punts i Carlos Alcazar 278/236 que va tenir problemes adaptació amb el vent. En les rondes d'eliminatòries; Jaume guanyava els 1/16 de final en una eliminatòria titànica favorable pel representat local que s'impossav Jaume per 6/5, amb la fletxa desempat on el 10 li dona el pas a 1/8 de final, on va caure davant el madrileny Cavanillas 6/0. Carlos no pot amb el recent campió d'Espanya el català Arnau Peña que li va guanyar 2/6. Adriana Pla es la millor catalana al guanyar en 1/16 de final amb claredat 6/0 i en 1/8 no té sort i es te que enfrontar a la recent subcampiona d'Espanya la navarresa Irati Zurbano que s'imposa a Adriana per 6/0, cada set es va resoldre per un punt de diferencia favorable a la navarresa. Per autonomies Catalunya formada amb: Arnau Peña i Adriana Pla acaba 5à amb 1107 punts, a tant sol 43 de la medalla de bronze de Galícia.