Aquest cap de semana al Castell de Montjuïc es va celebrar el tradicional Futurs Campions sota l’organització del Club Arc Montjuïc on destaquen els nostres esportistes aconseguint 4 podis. Fotos. Classificacions

En categoria cadet, Jaume Abayà amb 615 punts es proclama campió mostrant la seva capacitat que dia darrera dia  mostra el seu potencial. Categoria infantil, Nil Saumell domina la prova i es proclama campió. En aleví, el debutant Miquel Graell aconseguia guanya la categoria amb 611 punts donat una grata sorpresa ja que ha sigut el seu debut en una competición. En categoria benjamí femení Clara Soberbio torna a ser la millor de la categoria amb 325 punts, mostrant que ni les vacances le fan perdre el seu potencial. La resta de companys: Nil Saumell que ho feia en categoria infanti va estar molt competitiu i la més petita, Bruna Soberbio amb 170 punts es cinquena.