Aquest diumenge dia 21 de setembre el municipal de tir amb arc Agustí Valls s’ha vestic de gala per cel·lebrar l’última jornada de la 6à Lliga Local Trofeu Joan Gil que ha tingut 8 jornades i ha proclamats a 18 nous campions. Fotos. Resultats FINALS.

 Amb un dia nublat i sense vent es cel·lebra la última jornada de la 6à lliga local. En arc recorbat sènior masculi guanya Pascual Aquilar que domina la categoria amb 2025 punts. En dones Magda Cervelló 1847 punts. En femení a 50 metres Gemma Cases es la guanyadora en femení  Categoria cadet Jaume Abayà amb 2114 punts es el millor. En infantin bonica lluita per la primera posició on Nil Saumell es el guanyador i molt aprop Bran Rodriguez. En aleví masculí  Lucas Marne guanya amb 2230 punts. En femení Ingrid Aguilar es la campiona amb 2413 punts. A categoria benjamí masculí Roc Rubio es el guanyador i en femení fa el propi Clara Soberbio. En la categoria dels més petits Jaume Alarcon es el millor i en femení la campiona es Bruna Soberbio. En arc compost s’ha tingut que decidir el primer lloc en l’última jornada on Manel Souto s’imposa al final a Jesús López en una ajustada lliga. En la categoria aleví Pere Sucarrats es el guanyador. En la modalitat d’arc longbow Ferran Catalan es el dominador.

Agraiments a tots els portistes per la seva participació. Als voluntaris, que sense ells aixó no seria possible. Als membres de Junta Directiva que han fet possible que altre  cop més, la nostra lliga local ha tingut bones condicions. Un recolçament especial a: Gemma Cases, Carlos Pla i Basili Garcia.  Sense oblidar la resta de companys que també han donat i donen el seu suport: Sergio, Manuel, Emilio, Roser, Lourdes, Domènec i Maximo.