Aquest cap de setmana en la ciutat de Cambrils -Tarragona- i sota l’organització del CA. Cambrils s’ha iniciat a 1a jornada de Lliga Catalana de Sala que ha tingut la participació de 17 esportistes del Tir Arc Olesa  amb resultats dispars. FotosResultats:

Els arquers de base que competien el dissabte destacar els debuts d’Arnau Dièguez, Ona Rubio i Iria Garcia. En categoria esquirol: Bruna Soberbio aconseguia 180 punts, Ona Rubio  i Iria Garcia sumen 60 i  154 punts. En benjamins Clara Soberbio suma 261. En masculí Roc Rubio 248 punts. En alevins: Lucas Marne brillant marca personal amb  565 punts i  Arnau Dièguez en el seu debut competitiu de sala  assoleix 476 punts. En femení Aina Pla bona marca amb 543 punts. Categoria Infantil bones puntuació  de Bran Rodriguez 526 punts i  Nil  Saumell  491punts.  En cadet femení Adriana Pla suma 489 punts. En categoria  masculí  Jaume Abayà i Carlos Alcazar amb bones sensacions  reaccionen en la segona sèrie i mostren un bon nivell.

En jornada de diumenge sènior femení: Gemma Cases aconseguia marca personal amb 477 punts. En masculi Jordi Olivella despés de millora en la tècnica opte molt bones sensacions.  En arc compost: Basili Garcia torna a mostrar el seu potencial aconseguint 570 punts. Jesús López i  Hèctor Garcia per problemas de salut no van participar.