Vuit medalles pels esportistes del Tir Arc Olesa al Ct de Catalunya Cadet i Menors de 14 Anys. Fotos. Resultats

Aquest diumenge dia 18 de gener en la localitat de Sant Andreu de la Barca s’ha celebrat sota l’organització FCTA i el Club SAB el XLVIII campionat Catalunya en Sala de Cadets i Menors de 14 Anys que te ha tingut la participació de 84 esportistes, que representen a 17 clubs, on destaca Tir Arc Olesa, el club  que aporta més participants, 14 esportistes. Al lliurament de medalles van estar presents: Francesc Altarriba -president FCTA-, Juan Sànchez -regidor d’esports i Pedro Molina -president SAB-.

La primera competició de l’any 2015 propicia a la representació olesana que ha competits a gran nivell aconseguint 3 medalles d’or, 4 de plata i 1 de bronze. Dues medalles d’or en categoria aleví en nois Lucas Marne domina  la categoria al sumar 549 punts en un altíssim nivell i en femení la noia  Aina Pla torna a ser la millor mostrant el seu potencial aconseguint sumar 535 punts. En la categoria benjamí femení la medalla de plata és per Clara Soberbio amb 269 punts. En nens, Roc Rubio al sumar 263 punts i és 5è.                      A la categoria cadet masculí destacar a Carlos Alcazar que després de problemes d’ubicació va trobar les sensacions i en la fase d’eliminatòries ha esta brillant, elimina a Jaume –ex-company de club- per 6/2. En semifinal Carlos mostra la bona cara en la gran final i no pot davant el favorit Arnau Peña que en una disputada final s’imposa  per 6/2. En cadet femení després d’una bona fase de classificació que que realitza marca personal temporada amb 507 punts, Adriana cau eliminada en ¼ de final, també Aitor Bautista es 5è i no passa ronda després de sumar a la fase prèvia 446 punts.                                                                                                                                                                                                     En infantil, bon duel entre companys que sumen a la prèvia els mateixos punts 534. En les eliminatòries en semifinal es troben els dos companys de club Bran Rodriguez i Nil Saumell el pas a la gran final es té que decidir en una fletxa de desempat, la sort va caure de banda de Nil que no pot en la final i surt derrotat per un ajustat 6/4. Bran Rodríguez es queda a la porat del bronze i finalitza 4ª. En categoria dels més petits, doble podi-un per les arqueres Tir Arc Olesa destacant Leire Garcia que guanya la medalla de plata amb 238 punts i a tant sol 3 punts es situa la seva companya de club Iria Garcia que dona la grata sorpresa i es penja el bronze. Ona Rubio es 8a al sumar 211 punts. En aleví Arnau Dièguez al seu debut en un campionat de Catalunya els nervis li fan una mala jugada i va sumar 443 punts i es situa 11è.