Cap de setmana bo pels esportites Tir Arc Olesa que lluiten en dos fronts: a Madrid, Adriana Plana en la 2 jornada de Lliga Nacional cadet i al Castell de Montjuïc la Lliga Catalana, amb rècords de Catalunya d‘ Ona Rubio i vàries marques personals. Fotos. Resultats Montjuïc. R.Madrid
 

Adriana Pla, en un viatge problemàtic on l’arribada Madrid i a l’hotel passada les 03 h de la matinada i molt cansades i tot, Adriana va estar competitiva i va ser cinquena a la fase de classificació que la per meix passar per “bye” directe a 1/8 de final. Salva dues eliminatòries per caure a ¼ de final.
Amb un diumenge dia 10 de maig de forta calor i 68 participants, entre ells, 16 Tir Arc Olesa, que al Castell de Montjuïc (Barcelona) disputen la 2a jornada de Lliga Catalana d’Aire Lliure  Altre destacada, Ona Rubio que iguala el record de Catalunya amb 310 punts que és marca personal (MP) amb la seva companya de club Leire. També destacar les marques personals en sènior arc recorvat Salvador Adrian en sumar 574 punts, Bran Rodríguez en cadet 470, i Clara Soberbio amb 590 punts en alevins.

La resta de companys sènior recorbat: La femenina Gemma Cases 400. En veterans JL. Amador 509. Carlos Alcazar 570. En infantil Nil Saumell aconseguia 487 i Lucas Marne 272. En aleví masculí Arnau Dieguez suma 593, Roc Rubio 462. Categoria benjamí Iria Garcia 255 i en Esquirol Leire Garcia 309. En arc compost sènior Manel Souto 660 i Antonio Jose Garcia 584. El soci Francesc Contreres en arc Instintiu aconseguia 201 punts.