Al Castell de Montjuïc se celebra aquest cap de setmana 3 i 4 d’octubre el XII Campionat de Catalunya Round 900 i 4t campionat d’arc Adaptat amb el 3r Memorial Jordi Adell que han participat 118 esportistes destacant les 9 medalles, sis d’or, 2 de plata i 1 de bronze pels esportistes Tir Arc Olesa on JL. Amador es proclama doble campió. Rtas Dbte. Rtats Dnge. Fotos.

En arc recorbat destacar en categoria de veterans Josep Lluís Amador que amb 778 punts es proclama doble campió de Catalunya en veterans absolut i en arc adaptat. En sènior Salvador Adrian és medalla de bronze en sumar 740 punts i en 4t lloc Hèctor Garcia que suma 675 punts i campió en arc adaptat. En categoria cadet altre destacat Bran Rodríguez que se situa 2n amb una bona marca de 740 punts i aconseguint la medalla de plata. Les arqueres de base destacar les noves campiones de Catalunya en categoria aleví, Clara Soberbio mostrant ser la millor en catergoria aleví en una disputada final s’imposa Clara en sumar 772 punts. En categoria esquirol, Leire Garcia és la campiona amb 830 punts, que és millor marca personal-. En arc compost sèniors absoluts, Manel Souto aconseguia la medalla de plata aconseguint 866 punts, 9 menys que el campió i al 4t lloc se situa Jesús López que suma 857 punts i en arc adaptat Jesús es proclama campió.