Aquest diumenge Tir Arc Olesa ha tancat l’últim acte de 25 Aniversari amb un dinar al restaurant Cal Felip on han estat 55 persones, entre elles, les autoritats, Pilar Puimedon (alcaldessa d’Olesa) i Jordi Martínez (regidor d’esports). Josep Giménez president FCEDF i M. Alba Altarriba representant  de la FCTA i Sergio Abayà, president TA. Olesa. L’acte ha estat presentat pel periodista Paco Riojo. FotosFotos Emilio.

Paco Riojo abans d’iniciar l’acte llegia l’escrit enviat per Ivan Tibau (secretari d’esports de Catalunya) que excusava la seva presencia, i entre altres coses deia “En aquest temps, heu apostat per la formació d’arquers, però també per la competició, cosa que us ha projectat en l’àmbit internacional. Sou un dels grans del tir amb arc a Catalunya i l’Estat”. Riojo també fa lectura de la carta que Domènec Paloma (expresident TAO) que no va poder assistir per problemes de salut. L’acte ha estat molt emotiu ple de sorpreses amb detalls d’agraïments, regals a la petita Lucia, a JL. Amador, felicitacions i emotivitat a veure persones que des de la fundació del club l’any 1990, rebien en mans de les autoritats el reconeixement als socis fundadors, expresidents, entitats i als esportistes que han fet més gran a TA. Olesa, hi han participacions internacionals, paralimpíades, campionats del món i europeus, com als que han assolit títols i podis en campionats d’Espanya i Catalunya.

En els parlaments, destacar les paraules de Pilar Puimedon (alcaldessa d’Olesa) que anuncia als presents que la Generalitat ha donat el vistiplau al canvi urbanístic que ara serà d’equipaments donant via lliure a la desitjada galeria de tir amb arc prevista al mateix camp de tir municipal, on Tir Arc Olesa, ja podrá entrenar i promocionar el tir amb arc durant els 365 dies de l’any. Pilar Puimedon, també felicita al club pels seus èxits, per la integració de persones amb discapacitat i pels èxits dels esportistes. Josep Giménez, president FCEDF, també s’honra que la FCEDF tingui clubs federats que han fet molt i están treballant amb el col·lectiu  de discapacitats per la promoció d’aquest esport a reu de Catalunya.