La 2a jornada de Lliga Catalana de Sala torna a tenir dues línies de tir, en la ciutat de Terrassa i Torrefarrera, amb participació de 190 esportistes, entre ells, 12 integrants Tir Arc Olesa que han obtingut millorar marquers personals, destcant el rècord de Catalunya de Leire Garcia. ClassificacionsFotos. VIDEOS.

Destacar en arc recorbat altra setmana més Josep Reche, torna a dominar la categoria sènior en sumar 562 punts i el rècond de Catalunya de Leire Garcia en categoria esquirol superant en 11 punts la marca anterior al sumar 275 punts. També participe en sènior, Hèctor Garcia que aconseguia millorar marca personal i es queda a 3 punts dels 500.  En femení, Gemma Cases que ha patit problemes físics aconseguia 446 punts, Lourdes Barba 407 i Marta Alarcon 360. Categoria de veterà, JL. Amador assoleix 489 punts. En júnior Adriana Pla trencar la barrera dels 500 punts en sumar 503. Bran

 Rodríguez 494 punts en cadets. Categoria infantil destacar Júlia Galera que estableix nova marca per

sonal obtenim 563 punts. Aina Pla 530. En aleví Clara Soberbio bona jornada en sum

ar 562 punts i Roc Rubio 532. En benjamí Iria Garcia aconseguia 252. I en 

categoria de les més petites Leyre Garcia amb 275 punts pulvoritza el rècord de Catalunya superant l’anterior marca que era de 264,  Ona Rubio que segueix millorant obté 199 pu

nts. En arc compost sènior Jesús López suma 550 punts i en júnior, Guillem Figueres 554 punts.