Fotos. Resultats. Aquest diumenge dia 17 d’abril s’ha celebrat la 2a jornada de Lliga Local Trofeu Joan Gil que ha tingut la participació de 14 esportistes i que obtenen sis noves marques personals a les diferents categories i modalitats. En arc recorbat destacar el nou record edl camp en categoria màster que JL. Amador aconsegueix 309 punts. Altres millors marques per Marcel Temporal i Andreu Vildoso amb 575 i 442 respectivament. Altres destacades, les nenes en categoria benjamí, Leire Garcia estableix nou record del camp amb 544 punts i Ona Rubio assoleix marca personal amb 315 punts. La resta de participants, en sènior masculí  i Hèctor Garcia 406. Jose Antonio Siguero 506 en màster. La junior femenina Adriana Pla 484 i el cadet Bran Rodríguez 417. Roc Rubio 514. Iria Garcia 294 i el més petit Unai Garcia 124 punts.