Aquest diumenge 24 d’Abril se celebra al Castell de Montjuïc el Provincial de Barcelona de tir amb arc amb brillants marques aconseguides pels nostres representants que obtenien dotze podis (5 d’or, 4 de plata i 3 de bronze). Fotos. Resultats.

En arc recorbat JR. Bastides s’alça amb el títol de campió al sumar 583 punts,  en 4r lloc se situa Salvador Adrian amb 552 punts. En femení Lourdes Barba es la millor amb 467 punts i en 2n lloc la seva companya de club Gemma Cases que li van separar 6 punts de Lourdes. En junior femení Adriana Pla es medalla de plata amb 505 punts. En categoria cadet Bran Rodríguez aconseguia la medalla de bronze amb 519 punts, després d’una segona sèrie irregular. En Infantil dues medalles pels nostres esportistes, Lucas Marne amb 460 punts i la femenina Aina Pla amb 416 son segons classificats. En aleví Clara Soberbio es la guanyadora amb 554 punts en una matinada on l’esquena amb forts dolors la feta perdre la concentració. En aleví masculí Roc Rubio no té el su dia als 30 metres i suma 411 punts. Leire Garcia assoleix 325 punts i es medalla d’or, Ona Rubio amb 295 es queda a les portes de la medalla. El més petit Unai Garcia amb 167 punts és el guanyador amb millor marca personal. En arc compost destacar la medalla de bronze de Charo Reyes.